Website content

Hvad er website content?

Website content er tekst til din hjemmeside. Indholdet tilpasses din målgruppe og tone of voice samt har fokus på søgemaskineoptimering, så din hjemmeside opnår den bedst mulige placering i Google.

Har du spørgsmål?

+45 2859 2801

Skriv til os

[email protected]

Har du brug for website content?

Website content er som nævnt tekst til din hjemmeside. Det kan både være kategori- og produkttekster, landingpage, forsidetekster, portrætter eller ‘om os’-sider.


Når vi skriver indhold til din hjemmeside, så har vi selvfølgelig fokus på et korrekt og skarpt sprog, hvor vi tager højde for din virksomheds målgruppe og tone of voice. Og så inkorporerer vi som altid begrebet E-A-T, som står for:


  • Expertise
  • Authority
  • Trust


Ekspertise, Autoritet og Troværdighed er nemlig en vigtig del af Googles algoritme. Det er derfor en rigtig god idé at have fokus på disse tre punkter, når det drejer sig om din online tilstedeværelse.


Det betyder, at vi sørger for, at dit indhold er troværdigt og henvender sig til lige præcis din målgruppe. Dette sikrer, at vi leverer website content, som markedsfører din virksomhed på den mest effektive måde.


Website content på flere sprog

Vi har specialiseret os i de nordiske sprog – og det betyder, at vi med vores native tekstforfattere kan skrive website content på bl.a. norsk, svensk, dansk, engelsk og finsk. Derudover kan vi også sagtens oversætte dit website content til mange andre sprog så som portugisisk, spansk, fransk og hollandsk.


Vidste du at …

Vi producerer, hvad der næsten svarer til hele den engelske udgave af Karl Ove Knausgårds samlede værk ‘Min Kamp’ – om måneden! Nemlig 1.2 millioner ord.

“Vi har god erfaring med at skrive content til mange forskellige websites. Lige fra affiliate-sites til små- og mellemstore virksomheder.”

Lone Holm, Bureauchef i Scriptomist

Website content
Website content

Dette får du, når vi skriver website content

Når du køber website content hos os, så får du:

  • Indhold i høj kvalitet, der er skrevet med begrebet E-A-T for øje.

Her bor vi

Scriptomist ApS

Store Regnegade 5, 2 tv

1110 København K

CVR: DK42004901

Handelsbetingelser

Vores services

Om Scriptomist

Vi har et +25 hold af dygtige journalister & skribenter, som hver dag gør deres ypperste for at levere det ultimative produkt.