Website content

Hvad er website content?

Website content er tekst til din hjemmeside. Indholdet tilpasses din målgruppe og tone of voice samt har fokus på søgemaskineoptimering, så din hjemmeside opnår den bedst mulige placering i Google.

Har du spørgsmål?

+45 2859 2801

Skriv til os

[email protected]

Website content

Vi skaber website content, der konverterer og booster din organiske trafik

Website content

Website content er som nævnt tekst til din hjemmeside. Det kan både være kategori- og produkttekster, landingpage, forsidetekster, portrætter eller 'om os'-sider.


Når vi skriver indhold til din hjemmeside, så har vi selvfølgelig fokus på et korrekt og skarpt sprog, hvor vi tager højde for din virksomheds målgruppe og tone of voice. Og så inkorporerer vi som altid begrebet E-E-A-T, som står for: Ekspertise, Erfaring, Autoritet og Troværdighed. Det er nemlig en vigtig del af Googles algoritme. Det er derfor en rigtig god idé at have fokus på disse fire punkter, når det drejer sig om din online tilstedeværelse.


Det betyder, at vi sørger for, at dit indhold er troværdigt og henvender sig til lige præcis din målgruppe. Dette sikrer, at vi leverer website content, som markedsfører din virksomhed på den mest effektive måde.

Website content på flere sprog

Vi har specialiseret os i de nordiske sprog - og det betyder, at vi med vores native tekstforfattere kan skrive website content på bl.a. norsk, svensk, dansk, engelsk og finsk. Derudover kan vi også sagtens oversætte dit website content til mange andre sprog så som portugisisk, tysk, spansk, fransk og hollandsk.

Bestil dit content hos os

Vi er specialister i at skrive website content. Vi har gennem mere end tre år specialiseret os i website content, og ved derfor hvad der skal til for at skabe content, der skaber online synlighed.

FÅ HJÆLP TIL WEBSITE CONTENT

Lad vores eksperter hjælpe dig med website content. Få et skræddersyet tilbud idag!

+45 2859 2801


Telefontid: 09:00 - 16:00

Mail: hi@scriptomist.com

Derfor skal du vælge os

Vi har flere års erfaring med at skrive og producere content, både når det gælder website content, SEO-tekster, Advertorials og oversættelser.

Vi har hurtig leveringstid

Vi har fokus på kvalitet

Vi værner om din sikkerhed

Vi har bred erfaring

Du kan altid få fat i os

Vi kan levere alt content

Vi har øje for detaljerne

Vi gør det nemt for dig

Vi tilretter hurtigt efter dine ønsker

Her bor vi

Scriptomist ApS

Vestergade 55, 1 sal

5000 Odense

CVR: DK42004901

Handelsbetingelser

Vores services

Om Scriptomist

Vi har et +25 hold af dygtige journalister & skribenter, som hver dag gør deres ypperste for at levere det ultimative produkt.