Transskribering

Skal vi hjælpe dig med processen fra lyd til tekst, så er det nu du skal læse med. Det handler om transskribering; en gammel kunstart vil nogen ligefrem kalde det. Ofte kan der være behov for at få transskriberet lyd til tekst, ofte i forbindelse med interviews, konferencer, podcasts, møder o.l. Fællesnævneren her er at det er et tungt, manuelt stykke arbejde, der kræver et højt niveau af præcision og erfaring.

Hos Scriptomist er vi klar til at hjælpe dig med din transskriberingsopgave. Vi sørger for at passe godt på dit materiale, og ønsker du øget fortrolighed, er det intet problem. Uanset hvilken opgave du måtte have, om der er flere deltagere, dårlig lydkvalitet eller den er på et fremmed sprog, er vi klar til at hjælpe dig i mål.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Hos os betyder kvalitet, kommunikation og kontakt mest.

Det er nemt

Hos Scriptomist går vi op i at det skal være så nemt som overhovedet muligt, at få håndteret og løst sin transskribering. Hos os er processen derfor simpel og ligetil, mens den samtidig opretholder et højt sikkerheds- og kvalitetsniveau.

Processen fra start til slut:

  • Du beskriver opgaven, og vi fremsender et uforpligtende tilbud
  • Du uploader/indleverer dit materiale til os
  • Vores transskribenter går i gang og vi læser selvfølgelig korrektur
  • Du kan nu afhente/downloade den færdige transskription.

Har du behov for en alternativ løsning, som skal få dit materiale fra lydfil til tekst, så kontakt os meget gerne, så finder vi den løsning som er bedst for dig. Ønskes udskriften printet eller leveret i form af en alternativ metode, så kan vi også hjælpe med det.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din næste transskribering.

Mangler du hjælp til at få transskriberet dit speciale eller bachelor?

Ingen udfordring er for stor

Hos Scriptomist transskriberer vi stort som småt. Uanset hvilken lyd eller videofil du vil have transskriberet, er vores team af dygtige transskribenter klar til at tage godt imod dig og din transskription.

Som noget særligt hos Scriptomist tilbyder vi transskribering af gamle lyd og/eller videooptagelser, dette uanset kvalitet og alder. Så længe mediet kan afspilles og/eller digitaliseres af vor samarbejdspartner. In-house kan vi transskribere VHS, DVD, kassettebånd, DV-bånd samt en lang række øvrige, udgåede medier. Gamle audiomedier, som micro-kassettebånd fra diktafon, fastnettelefonsvarer, vinylplader (alle størrelser), m.m. kan vi ligeledes transskribere udfra.

Ved specialopgaver opkræves der altid et særligt gebyr, da opgaven som udgangspunkt er væsentligt mere omfangsrig end de mere moderne transskriptionsformer. Så kort fortalt, uanset hvorfra dit kildemateriale måtte stamme, kan vi være behjælpelige med at få det fra lydkilde til skrift.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Når tale bliver til skrift

De fleste oplever ofte hvordan en travl hverdag kan tage pusten fra selv den bedste. I de tilfælde kan det være svært at finde tid til at få løst en opgave som for eksempel transskribering. Det er tidskrævende og udmattende for de fleste, men ikke for os. For os er det en spidskompetence og vi vil hellere end gerne hjælpe dig og din opgave i mål. Ved at vælge os til at udføre din transskribering, sparer du både tid og overskud, så du kan fokusere på de ting som er vigtige for dig.

Hos Scriptomist tager vi i mod alle typer af transskriberingsopgaver; om der er tale om et interview, en universitetsopgave eller måske en konference, er vi klar til at hjælpe. Er der tale om videomateriale, som ønskes transskriberet eller måske har du noget materiale af ældre dato, hvor det kan være svært at gennemskue indholdet, er vores Scriptomister klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper alle fra studerende, private, kommuner, offentlige og private virksomheder til universiteter. Så om det er en lille opgave i forbindelse med studiet eller en 10 timers transskription, der ønskes, er vi klar til at hjælpe dig i mål.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Ingen kan hjælpe og du skal have det klar inden for 24 timer?
Scriptomist tilbyder ad-hoc levering af transskriberinger

Lyd til tekst på flere sprog

Er det vigtigt for dig eller din virksomhed at få budskabet ud på flere sprog end bare dansk? Vi tilbyder transskribering på en lang række sprog, til attraktive priser og med gode vilkår.

Sprog:

  • Dansk
  • Svensk
  • Norsk
  • Engelsk
  • Tysk
  • Finsk

Næsten uanset hvor svær dialekten måtte være at forstå, er vores specialister i stand til at få langt det meste transskriberet. Det gælder også videnskabligt og akademisk materiale.

Som moderne virksomhed er det vigtigt at kunne kommunikere sine budskaber ud til en bred skare af potentielle kunder, og særligt vores nabolande, er interesserede i danske varer og ydelser.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din næste transskribering på fremmedsprog.

Sikkerheden kommer først

Hos Scriptomist går vi rigtig meget op i dit materiales fortrolighed og sikkerhed. Ofte oplever vi at det materiale vi modtager er af fortrolig karakter, hvorfor vi har indført en række proceduerer som skal sikre at vi lever op til gældende sikkerheds- og fortrolighedskrav.

Vi benytter en sikker SFTP server, eller krypteret upload til clouden, udelukkende til transskribering, så dit materiale altid er sikret. Vi tilbyder derudover at underskrive en fortrolighedserklæring, eller udarbejde en for dig, hvis materialet kræver et særligt niveau af sikkerhed og fortrolighed.

Kræver dit materiale en særlig håndtering, kan vi hjælpe med en række forskellige løsninger. Højeste sikkerhedsniveau er fysisk afhentning og aflevering af dit materiale, som bearbejdes på et offlinesystem i forbindelse med udfærdigelsen. Denne metode bruges ofte af myndigheder.

Vores transkribenter er underlagt en skærpet tavshedspligt, hvilket betyder at dit materiale altid er i sikre hænder. Det er en del af vores service.

Vi gemmer dit materiale i 45 dage, hvorefter det slettes permanent. Vi opbevarer det alene af hensyn til fakturering samt i forbindelse med redundans. Alt materiale opbevares fortroligt og sikkert.

Kontakt os gerne for at høre om mulighederne for at sikre din transskribering og materiale bedst muligt.

Transskribering på flere sprog? – Vi har flere muligheder for at hjælpe dig.

Priser & Levering

For os er kvalitet en mærkesag, og vi vil ikke forsøge at være billigst og derved risikere at levere et dårlig produkt. Vores team består af dedikerede Scriptomister, som gør deres bedste for at du skal få en god oplevelse.

Der er en lang række parametre som kan have indvirkning på prisen af en transskribering. Lige fra antallet af deltagere, sprogligt niveau, er det akademisk eller svært forståeligt? Måske der er tale om materiale af ældre dato, hvor kildematerialet kræver noget kærlighed først. Uanset hvad, finder vi den bedste pris til dig, og vi sørger for at kvaliteten følger med.

Når det handler om levering af den færdige transskribering, spiller flere parametre ind. En god og kendt tommelfingerregel hedder  4-5 minutters transskribering for hvert minuts lyd eller videofil. Levering sker som udgangspunkt indenfor 3 hverdage ved langt de fleste opgaver. Hastelevering kan tilkøbes.

Kontakt os i dag og hør mere om vores priser og muligheder.

ER DU KLAR TIL EN SNAK?

VI SER INGEN UDFORDRINGER UANSET STØRRELSEN PÅ DIN OPGAVE.

Kom i kontakt med os