Undgå at tidsplanen skrider - vi laver transskriberingen for dig!

Du kan slippe for de mange timer bag skrivebordet og give opgaven til os i stedet. Send dine lydfiler allerede i dag og lad os klare jobbet for dig.

Vi kan hjælpe dig med transskriberingsopgaver – hvad end det drejer sig om juridisk materiale, videnskabelige interviews, møder eller noget helt andet.

Transskribering kræver først og fremmest tid og koncentration. Derudover kræver det også et par gode hovedtelefoner og et program at transskribere i, hvis man skal gøre det nemt og effektivt. Giver man sig i kast med at transskribere, så skal der afsættes mange timer til opgaven, og hjernen kommer for alvor i gang med at multitaske, når den både skal lytte og nedskrive ordene helt korrekt og helst også sikre, at grammatikken sidder lige i skabet.  

Med os får du:

  • Professionel transskribering af dit materiale
  • Trænede ører, der kan afkode selv den grummeste vestjyske dialekt
  • Hurtig levering
  • Fair pris

Få et tilbud på transskribering

Mangler du hjælp til transskribering af dine mødereferater, interviews eller juridisk materiale? Lad os klare opgaven og spar tid. 

Sådan fungerer det: 

  • Send os en mail på [email protected] med oplysninger om antal minutter samt antal personer, der taler i lydfilen. Så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer. 

Sådan behandler vi dine lydfiler:

Du kan vælge at aflevere dine lydfiler til os på en USB eller sende dine filer online. Når du sender materialet til os online, benytter vi en krypteret mappe, der sikrer, at dit materiale opbevares sikkert.

Vi er vant til at håndtere fortrolige filer

Vi benytter en sikker SFTP-server, så dit materiale er sikkert opbevaret, mens vi løser din transskriberingsopgave. Derudover tilbyder vi at underskrive en fortrolighedserklæring eller udarbejde den for dig, hvis dit materiale kræver et særligt niveau af sikkerhed. Vores team er underlagt skærpet tavshedspligt, og det betyder, at vi altid behandler dit materiale med stor forsigtighed.

Har du derfor behov for at få varetaget en transskribering af særlig fortrolig karakter, så kan du trygt overlade opgaven til os.

 

Har du spørgsmål til sikkerheden eller særlige krav til fortroligheden, så giv os et kald på tlf: 28592801

Vi transskriberer på flere sprog

Er dit engelsk mere danglish, end det er engelsk?

Vi kan transskribere dit materiale til for eksempel engelsk på højt niveau, så det får det professionelle udtryk, der gør hele forskellen. Du afleverer din lydfil med eksempelvis en samtale, der foregår på dansk, og vi transskriberer den til for eksempel engelsk. 

Vi transskriberer på:

  • Svensk 
  • Norsk
  • Engelsk
  • Tysk 
  • Finsk

Skal vi transskribere dine gamle VHS-bånd?

Har du skuffen fyldt med samtaler optaget på kassettebånd, VHS-bånd eller på DVD? Vil du gerne gemme dem til evig tid? Send dem til os og få transskriberet hele molevitten.

 

Find de støvede bånd frem og send dem til os. Vi kan transskribere gamle VHS-bånd, micro-kassettebånd fra diktafon, DVD’er, DV-bånd, fastnettelefonsvarer og vinylplader. Så længe de kan afspilles, kan vi nemt udføre transskriberingen af materialet, uanset hvilket medie samtalen er optaget på.

Ved denne type specialopgave tager vi et mindre gebyr. Skriv til [email protected] for mere information.