Transskribering er en kunst i sig selv

Hos Scriptomist går vi op i, at det skal være så nemt som overhovedet muligt. Hos os er processen derfor simpel og ligetil, mens den samtidig opretholder et højt sikkerheds- og kvalitetsniveau.

Processen fra start til slut:

  • Du beskriver opgaven, og vi fremsender et uforpligtende tilbud.
  • Du uploader/indleverer dit materiale til os via krypteret mappe online – eller aftaler levering/afhentning af USB-pind eller diktafon.
  • Vores transskribenter går i gang, og vi læser selvfølgelig korrektur.
  • Du kan nu afhente/downloade den færdige transskription.

Har du behov for en alternativ løsning, som skal få dit materiale fra lydfil til tekst, så kontakt os meget gerne, så finder vi den løsning, som er bedst for dig.
Ønskes udskriften printet eller leveret i anden form, så kan vi også hjælpe med det.

Indhent tilbud på transskribering

Få hjælp til transskribering af dine mødereferater, interviews eller juridisk materiale?

Vi kan hjælpe dig med at spare tid

Skal vi hjælpe dig med processen fra lyd til tekst? Det handler om transskribering: En gammel kunstart vil nogen ligefrem kalde det. Ofte kan der være behov for at få transskriberet lyd til tekst i forbindelse med videnskabelige interviews, juridisk materiale, mødereferater o.l. Det kræver et højt niveau af præcision og erfaring. 

Hos Scriptomist er vi klar til at hjælpe dig med din transskriberingsopgave. Vi sørger for at passe godt på dit materiale, og ønsker du øget fortrolighed, klarer vi også det.

Ingen udfordring er for stor

Hos Scriptomist transskriberer vi stort som småt. Uanset hvilken lyd- eller videofil du vil have transskriberet, er vores team af dygtige transskribenter klar til at tage godt i mod dig og din transskription.

Som noget særligt hos Scriptomist tilbyder vi transskribering af gamle lyd og/eller videooptagelser, dette uanset kvalitet og alder. Så længe mediet kan afspilles og/eller digitaliseres af vor samarbejdspartner. In-house kan vi transskribere VHS, DVD, kassettebånd, DV-bånd samt en lang række øvrige udgåede medier. Gamle audiomedier, som micro-kassettebånd fra diktafon, fastnettelefonsvarer, vinylplader (alle størrelser), m.m. kan vi ligeledes transskribere.

Ved specialopgaver opkræves der altid et særligt gebyr, da opgaven som udgangspunkt er væsentligt mere omfangsrig end de mere moderne transskriptionsformer. Så kort fortalt, uanset hvorfra dit kildemateriale måtte stamme, kan vi være behjælpelige med at få det fra lydkilde til skrift.

Når tale bliver til skrift

Transskribering er én af vores spidskompetencer, og vi hjælper dig professionelt i mål med opgaven. Vi vægter høj kvalitet og overholder den aftale leveringsfrist.

Hos Scriptomist tager vi mod alle typer af opgaver. Lige fra store og lange interviews, fortroligt juridisk materiale til videnskabelige opgaver eller måske en konference. Er der tale om videomateriale eller har du materiale af ældre dato, hvor det kan være svært at gennemskue indholdet, så står vores kompetente scriptomister også klar til at hjælpe dig.

Vi har god erfaring med at løse opgaver fra offentlige- og private virksomheder, kommuner, universiteter og studerende. Vi er klar til at hjælpe dig i mål med opgaven uanset om det er en 10-timers transskribering eller en mindre juridisk opgave.

Lyd til tekst på flere sprog

Skal du have dit budskab ud på flere sprog end bare dansk? Vi tilbyder transskribering på en lang række sprog til attraktive priser og med gode vilkår.

Sprog:

  • Dansk
  • Svensk
  • Norsk
  • Engelsk
  • Tysk
  • Finsk

Næsten uanset hvor svær dialekten måtte være at forstå, er vores specialister i stand til at få langt det meste transskriberet. Det gælder også videnskabligt og akademisk materiale.

Som moderne virksomhed er det vigtigt at kunne kommunikere sine budskaber ud til en bred skare af potentielle kunder, og særligt vores nabolande, er interesserede i danske varer og ydelser

Skal vi hjælpe dig i mål med transskriberingen?

Vi hjælper dig med at spare tid og leverer et kvalitetsprodukt, der er nemt at overskue.

Sikkerheden kommer først

Hos Scriptomist går vi op i fortrolighed og sikkerhed. Vi modtager ofte materiale af fortrolig karakter. Derfor har vi indført en række procedurer, som skal sikre, at vi lever op til gældende sikkerheds- og fortrolighedskrav.

Vi benytter en sikker SFTP server eller krypteret upload udelukkende til transskribering. Så dit materiale altid er sikret. Vi tilbyder derudover at underskrive en fortrolighedserklæring eller udarbejde en for dig, hvis materialet kræver et særligt niveau af sikkerhed og fortrolighed.

Kræver dit materiale en særlig håndtering, kan vi hjælpe med en række forskellige løsninger. Højeste sikkerhedsniveau er fysisk afhentning og aflevering af dit materiale, som bearbejdes på et offlinesystem i forbindelse med udfærdigelsen. Denne metode bruges ofte af myndigheder.

Vores transkribenter er underlagt en skærpet tavshedspligt, hvilket betyder at dit materiale altid er i sikre hænder. Det er en del af vores service.

Vi gemmer dit materiale i 45 dage, hvorefter det slettes permanent. Vi opbevarer det alene af hensyn til fakturering samt i forbindelse med redundans. Alt materiale opbevares fortroligt og sikkert.

Priser & Levering

For os er kvalitet en mærkesag. Vores team består af dedikerede Scriptomister, som gør deres bedste for, at du skal få en god oplevelse.

Der er en lang række parametre, som kan have indvirkning på prisen af en transskribering. Lige fra antallet af deltagere, sprogligt niveau, er det akademisk eller svært forståeligt? Måske der er tale om materiale af ældre dato, hvor kildematerialet kræver noget kærlighed først. Uanset hvad, finder vi den bedste pris til dig, og vi sørger for at kvaliteten følger med.

Når det handler om levering af den færdige transskribering spiller flere parametre ind. En god og kendt tommelfingerregel hedder 4-5 minutters transskribering for hvert minuts lyd eller videofil. Levering sker som udgangspunkt indenfor 3 hverdage ved langt de fleste opgaver. Hastelevering kan tilkøbes.