Tekstforfatning

Kvalitetstekster til hjemmeside og web

En tekstforfatter sikrer dig gode og fyldestgørende produktbeskrivelser, der sælger produkterne bedst muligt til dine kunder. Det kræver både ekspertviden og et indgående kendskab til sprog. Det kan vi hjælpe dig med.

Vi kan også hjælpe dig med skarpe hjemmesidetekster, gæsteindlæg på blogs, advertorials eller andre typer af professionelt tekstarbejde. Vi tilbyder ghostwriting, der matcher din virksomheds tone of voice og stil, samt søgeordsoptimerede tekster.

Det er vigtigt ikke, at undervurdere søgeordsoptimering er tekster. De giver dig nemlig en bedre placering på søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo. Det er ikke en simpel opgave at finde frem til de rette søgeord, og derefter forfatte den rette tekst med den helt rigtige volume af ord. Vores tekstforfattere er trænede i disciplinen og kan nemt og hurtigt forfatte den optimale og gode SEO-tekst, der sikrer dig og din virksomhed en bedre placering i søgemaskinerne – og på sigt bedre synlighed og bedre salg.

Tekster, der stråler af ekspertviden

Tekstforfatning handler ikke bare om ord, men også om ekspertise, kommaregler, oversættelser, produktbeskrivelser, storytelling, SEO og salg. Derfor kan det være en god idé, at bruge en tekstforfatter.

Vi har tekstforfattere ansat, som kan skrive gode og værdiskabende tekster, der vil skille sig ud og blive husket. En dygtig tekstforfatter kan med en skarp pen og gode formuleringer booste din virksomheds salg, og få din virksomhed til at fremstå troværdig og professionel.

Lad os hjælpe dig med at skrive effektive og gode tekster til din hjemmeside, der passer lige præcis til dig og din virksomhed. Vi har et stort udvalg af produkter og services indenfor tekstforfatning og Content Marketing, der spænder fra korrekturlæsning til produktbeskrivelser og søgeordsoptimerede tekster.

Storytelling og kvalitet

Når du så har fået optimeret din hjemmeside med de rette søgeord og fået nogle lækre produktbeskrivelser op på din webshop, tænker du måske, at du har fuldstændig styr på kommunikationen. Men der er andre aspekter af tekstforfatning, som vi også kan hjælpe dig med.

Udover at skrive gode og fejlfrie hjemmesidetekster, der er utroligt vigtige for din hjemmeside i dag, kan vi også tilbyde anden form for hjælp med kommunikationsstrategien i din virksomhed.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med den overordnede kommunikation i din virksomhed, f.eks. med storytelling som en aktiv strategi, der gør din virksomheds værdier og visioner tydeligere og giver dine kunder et godt indtryk. Dette giver dem lyst til at komme tilbage og forstætte samarbejdet. Det handler nemlig ikke bare længere om produktet, men også den historie, man køber sammen med det. Derfor er storytelling et vigtigt marketingsredskab i dag.

Brug for hjælp til sociale medier? Vi tilbyder også hjælp til anden form for marketing som f.eks. manuskriptudvikling, der typisk er henvendt til TV og film. Men er du ikke ved at lave en film, kan du også sagtens få behov for manuskriptudvikling, da al video og levende billeder har behov for et manus – og det kan være svært at vide, hvad der skal ske i videoen, for at den bliver en succes på f.eks. sociale medier.

Prøv vores livechat og få en uforpligtende snak med os!
… Eller kontakt os her

ER DU KLAR TIL EN SNAK?

VI SER INGEN UDFORDRINGER UANSET STØRRELSEN PÅ DIN OPGAVE.

Kom i kontakt med os