Vil du prøve vores opskrift på en succesfuld tekst?

Hos Scriptomist er vi historiefortællere. Vi bruger farverige formuleringer til at sætte dine produkter eller services i rampelyset, så alle kan få øje på dem. Vi er kreative, så du slipper for at være det.

Vores team af tekstforfattere har alle én ting til fælles: krøllede hjerner, der kan hitte på fantasifulde formuleringer og kreere tekster med et levende sprog. Med et ordforråd, der bugner af adjektiver, griber vores tekstforfattere fat i kernen af dine budskaber og omskriver dem, så selv den mest dovne læser spærrer øjnene op. Vi bruger storytelling, og netop dét er opskriften på en succesfuld tekst.

Disse tekster kan vi hjælpe jer med at skrive:

  • Produkttekster
  • Hjemmesidetekster
  • Salgsmateriale
  • Blogindlæg
  • Advertorials
  • Pressemeddelelser
  • Email-marketing/nyhedsmails
  • Tekster til sociale medier

Vi kan altid skræddersy løsninger, der passer til dine behov. Står din udfordrende tekstopgave ikke på listen ovenfor? Skriv til [email protected] og beskriv din udfordring. 

Copyright Scriptomist

Trænger dine tekster til en finpudsning, afstøvning eller omstøbning?

Vi er trænet i at optimere og omskrive tekster, så vinklen og tonen rammer plet! Med din modtager for øje kan vi hurtigt forstå dine mål med din kommunikation, og vi hjælper dig med at nå dem. Vi forstår, hvem du vil have kontakt til, og vores dygtige tekstforfattere kan skrive tekster til din målgruppe – hvad end det er B2B eller B2C, eller du er en offentlig institution. Se her hvem vi har hjulpet med tekstforfatning

Tager dine hjemmesidetekster højde for søgemaskinerne?

Du ved det måske allerede..

Men i 2021 er det ikke nok kun at henvende sig til kunden med gennemarbejdede budskaber. Hvorfor tænker du? Det er jo dem, jeg vil sælge mit produkt til.

 

Jo, det er også rigtigt. Men hvad hvis din virksomhed slet ikke popper op i søgeresultaterne, når kunden bruger Google til at finde deres næste leverandør?

 

Dine tekster skal være SEO-optimerede. Med andre ord skal de skrives til Google, og det betyder, at der er nogle helt særlige fraser, du skal begynde at bruge på dit website, hvis du vil findes af dine kunder på Google. Det gør du eksempelvis ved at skrive blogindlæg med udgangspunkt i en søgeordsanalyse. Begge dele kan vi hjælpe dig med.

 

Er det helt sort snak?

Skal vi tage en uforpligtende snak om SEO?