Tekstforfatning

Kvalitetstekster til hjemmeside og web

Du er selvfølgelig interesseret i at fremstille dine produkter på din hjemmeside bedst muligt, så de afspejler deres høje kvalitet – og så gør det vel heller ikke noget, at teksterne er lækkert formuleret, så de er målrettede lige præcist dine kunder?

En tekstforfatter sikrer dig gode og fyldestgørende produktbeskrivelser, der samtidig sælger produkterne bedst muligt til dine kunder. Det kræver både ekspertviden, et salgsgen og et indgående kendskab til sprog, at sælge et produkt bedst muligt. Det kan vi tage hånd om.

Vi kan også klare andre opgaver end produktbeskrivelser, som f.eks. hjemmesidetekster, gæsteindlæg på blogs, advertorials eller andre typer af tekstarbejde. Vi kan også tilbyde ghostwriting, som er et fænomen, mange kender fra forlagsverdenen, hvor en berømt personlighed har en ‘usynlig’ kreativ assistent til at skrive sine tekster for sig. Det er dog ikke kun berømte mennesker, der nogle gange har brug for en hjælpende hånd til at skrive tekster. Skal du f.eks. skrive et indlæg til en blog, en leder, en tale, kommentar – you name it – og er løbet tør for tid, eller blot har et behov for assistance? Vi tilbyder også hjælp til tekstforfatning som ghostwriting, som matcher din virksomheds tone og stil 100%.

Søgeordsoptimerede tekster er et andet stykke arbejde, som vi tilbyder indenfor tekstforfatning. Søgeordsoptimering er tekster, der giver dig en bedre placering på søgemaskinerne som Google, Bing og Yahoo, som indeholder de rette søgeord, og som dirigerer kunderne direkte hen til dig. Det er ikke en simpel opgave at finde frem til de rette søgeord, og derefter forfatte den rette tekst med den rigtige volumen af ord, da den u-indviede nemt kan ramme ved siden af. Tekstforfattere er trænede i disciplinen og kan nemt og hurtigt forfatte den gode SEO-tekst, der sikrer dig og din virksomhed en bedre placering i søgemaskinernes resultater – og på sigt bedre synlighed og bedre salg.

Tekster der stråler af ekspert-viden

Hvorfor er det vigtigt at have en god dansk tekstforfatter med på holdet, når man arbejder på sin hjemmeside? Tekstforfatning på dansk til din hjemmeside handler ikke bare om ord, men også om ekspertise, kommaregler, oversættelser, produktbeskrivelser, storytelling, SEO og salg.

Mange ting på én gang, men en dygtig tekstforfatter kan klare det hele. Vi har forfattere ansat, der kan skrive gode og værdiskabende tekster, der vil skille sig ud og blive husket i eftertiden. En tekstforfatter kan nemlig både stille dig og din virksomhed i det mest flatterende lys med en skarp pen og gode formuleringer, men kan samtidig også hjælpe dig med at booste din virksomheds salg.

Lad os hjælpe dig med at skrive effektive og gode tekster til din hjemmeside, der passer lige præcis til dig og din virksomhed. Vi har et stort udvalg af produkter og services indenfor tekstforfatning og Content Marketing, der spænder fra korrekturlæsning til produktbeskrivelser og søgeordsoptimerede tekster.

Storytelling og kvalitet

Når du så har fået optimeret din hjemmeside med de rette søgeord og fået nogle lækre produktbeskrivelser op på din webshop, tænker du måske, at du har fuldstændig styr på kommunikationen. Men der er andre aspekter af tekstforfatning, som vi også kan hjælpe dig med.

Udover at skrive gode og fejlfrie hjemmesidetekster, der er utroligt vigtige for din hjemmeside i dag, kan vi også tilbyde anden form for hjælp med kommunikationsstrategien i din virksomhed.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med den overordnede kommunikation i din virksomhed, f.eks. med storytelling som en aktiv strategi, der gør din virksomheds værdier og visioner tydeligere og giver dine kunder et godt indtryk. Dette giver dem lyst til at komme tilbage og forstætte samarbejdet. Det handler nemlig ikke bare længere om produktet, men også den historie, man køber sammen med det. Derfor er storytelling et vigtigt marketingsredskab i dag.

Brug for hjælp til sociale medier? Vi tilbyder også hjælp til anden form for marketing som f.eks. manuskriptudvikling, der typisk er henvendt til TV og film. Men er du ikke ved at lave en film, kan du også sagtens få behov for manuskriptudvikling, da al video og levende billeder har behov for et manus – og det kan være svært at vide, hvad der skal ske i videoen, for at den bliver en succes på f.eks. sociale medier.

Prøv vores livechat og få en uforpligtende snak med os!
… Eller kontakt os her

ER DU KLAR TIL EN SNAK?

VI SER INGEN UDFORDRINGER UANSET STØRRELSEN PÅ DIN OPGAVE.

Kom i kontakt med os