Få dit budskab ud over bjerge og toppe

Når der sker ændringer i din virksomhed eller når du lancerer noget nyt, kan det være en god idé at udsende en pressemeddelelse. Du har kun et forsøg, når du sender din pressemeddelse ud til alle landets redaktioner, og derfor er det utrolig vigtigt at dit budskab står skarpt og klart. Vi kan hjælpe dig med at skrive professionelle pressemedelelser med et klart budskab og en skarp vinkel. 

Vores tekstforfattere ved præcist, hvordan en pressemeddelelse skal skrives, så den fanger journalisternes opmærksomhed. 

Indhent tilbud om hjælp til pressemeddelelse

Hvordan kan en pressemeddelelse hjælpe dit brand

Pressearbejde og PR er en vigtig del af enhver virksomheds marketingsstrategi og overordnede kommunikation. For at du kan skabe synlighed i pressen omkring din virksomhed, skal du have den rette kombination af flair for sprog, vinkling og journalistisk tæft. Vores tekstforfattere er gode i disciplinen – og ved præcist, hvordan en pressemeddelelse skal formuleres og skæres til. 

En god pressemeddelelse kommunikerer nemlig budskabet klart og tydeligt med de rette informationer, fakta og citater. 

Opmærksomhed i medierne kan give din virksomhed et boost. 

Den gode historie – storytelling 

Storytelling er et vigtigt og effektivt begreb i blandt andet marketing og strategisk ledelseskommunikation. Du kan styrke din virksomheds brand og profil ved at have fokus på, hvordan virksomhedens værdier kommunikeres til både dine medarbejdere og kunder. 

Det er vigtigt, at du er skarp på, hvad du gerne vil kommunikere, og hvilken historie du gerne vil skabe omkring din virksomhed og dit produkt. Vores tekstforfattere kan hjælpe dig med at finde frem til essensen og kernen i din virksomheds fortælling – og gøre komplekse budskaber let forståelige. 

Skriv til os, så tager vi en snak om mulighederne for at få skrevet den bedste pressemeddelelse til din virksomhed.