Pressemeddelelser

Hvordan skriver man en god pressemeddelelse?

Pressearbejde og PR, det engelske udtryk for public relations, dvs. relationen mellem dig og offentligheden er en vigtig del af enhver virksomheds marketingsstrategi og kommunikation overhovedet. Men det kan nemt føles som en ørkenvandring, hvor resultaterne er forsvindende små. For at man kan skabe god synlighed i pressen omkring din virksomhed, skal man have den rette kombination af flair for sprog, journalistisk tæft og social intelligens, så det er lidt af en balancegang. Vores tekstforfattere er gode i disciplinen og ved præcist, hvordan en pressemeddelelse skal skæres.

En god pressemeddelelse kommunikerer budskabet klart og tydeligt med de rette informationer, men gør også din meddelelse ‘spiselig’ for journalisterne, der kun er interesserede i den gide historie og holder skarpt øje med det offentlige liv, og hvad folk interesserer sig for.

God opmærksomhed i pressen er uundværligt og kan virkelig give din virksomhed et boost – omtale de klassiske medier og netmedierne skaber tillid hos kunderne og styrker din virksomhed.

 

Få dit budskab ud

Når der sker ændringer i din virksomhed eller når du lancerer noget nyt, er det ofte i din interesse at få offentlighedens interesse. Her vælger mange at bruge pressemeddelelser henvendt til de rette medier, redaktioner og journalister. Men mange journalister modtager hundredevis af e-mails hver dag med forskellige pressemeddelelser og historier, så det kan være svært at trænge igennem.

Vores tekstforfattere ved, hvordan en pressemeddelelse skal skrives, så den fanger journalisternes opmærksomhed med en god historie, de har lyst til at opsøge. Positiv opmærksomhed i pressen kan give pote, da medierne er en af de mest troværdige kilder for kunderne, og det er bedre (og gratis) reklame for din virksomhed.

Den gode historie – storytelling!

Storytelling er et vigtigt begreb i marketing og kommunikation i dag, og du bør derfor styrke din virksomheds profil ved at fokusere på, hvordan din virksomheds værdier fortælles gennem din hjemmeside og anden kommunikation med omverdenen, som eksempelvis pressemeddelelser.

Her er det vigtigt, at du er skarp på, hvad du gerne vil kommunikere, og hvilken historie, du gerne vil sælge til journalisterne, så de omtaler dig på den måde, du ønsker – og det ekstra produkt, du sælger til kunderne med deres produkter. Det viser sig nemlig, at det er de færreste kunder, der i dag ‘bare’ køber et produkt. De er nemlig også interesserede i at købe en fortælling bag, som er den, du har til opgave at optimere – hvilket vores dygtige tekstforfattere kan hjælpe dig med.

ER DU KLAR TIL EN SNAK?

VI SER INGEN FORHINDRINGER UANSET STØRRELSE PÅ DIN OPGAVE.

Kom i kontakt med os