Vil du i medierne med din historie?

Pressemeddelelsen er din vej ind til avisernes (for)sider. Men medierne modtager dagligt tonsvis af pressemeddelelser, som de skal vælge imellem. Det stiller store krav til din pressemeddelelse. For er den ikke kort, præcis og relevant for mediet og journalisten, som du sender den til, vil den aldrig blive læst.

Er du ikke trænet i at skrive pressemeddelelser, så kan det gå hen og blive en krævende og tidskrævende opgave. Hos Scriptomist er vores tekstforfattere øvede i denne disciplin, og de ved, hvordan man former og formulerer en god pressemeddelelse. Vi kan derfor hjælpe dig med at skrive professionelle pressemeddelelser med en skarp vinkel, der får journalistens opmærksomhed.

Modtag et tilbud her:

Hvordan skriver man en god pressemeddelelse?

En god pressemeddelelse kommunikerer et budskab uden omsvøb. Det er den sværeste disciplin overhovedet. Du skal skære ind til benet og kun kommunikere dét, som er relevant for mediet at vide, og det betyder, at der er rigtig meget indhold, du skal sortere fra i din pressemeddelelse. Du skal inkludere de rette informationer og fakta samt relevante citater, og dem skal du placere i toppen af pressemeddelesen.

 

Er det helt sort snak?

Hvorfor er pressemeddelelsen vigtig?

I enhver PR-strategi er omtale omdrejningspunktet. Flere skal høre netop din virksomheds historie, og medierne kan være et effektivt greb, da de har en stor kontaktflade. Ved at udbrede kendskabet til din virksomhed gennem medierne, kan du få kontakt til mennesker, som du ellers aldrig havde nået gennem dine egne kanaler. På den måde kan du komme bredt ud med dit budskab.

 

Husk på, at journalisten modtager læssevis af pressemeddelelser i sin indbakke hver dag. Du er langt fra den eneste, der kæmper om opmærksomheden. Derfor skal du gøre det så nemt for journalisten som overhovedet muligt at vælge at bringe netop din historie.

Skal vi skrive pressemeddelelsen for dig?

Modtag et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen.