Pressemeddelelser

Hvordan skriver man en god pressemeddelelse?

Pressearbejde og PR, det engelske udtryk for Public Relations, dvs. relationen mellem dig og offentligheden, er en vigtig del af enhver virksomheds marketingsstrategi og overordnede kommunikation. Men det kan nemt føles som en ørkenvandring, hvor resultaterne er forsvindende små. For at man kan skabe god synlighed i pressen omkring sin virksomhed, skal man have den rette kombination af flair for sprog, journalistisk tæft og social intelligens, så det er lidt af en balancegang. Vores tekstforfattere er gode i disciplinen og ved præcist, hvordan en pressemeddelelse skal formuleres.

En god pressemeddelelse kommunikerer budskabet klart og tydeligt med de rette informationer, men gør også din meddelelse ‘spiselig’ for journalisterne, der kun er interesserede i den gode historie og holder skarpt øje med det offentlige liv, og hvad folk interesserer sig for.

God opmærksomhed i pressen er uundværligt og kan virkelig give din virksomhed et boost – omtale i de klassiske medier og online medier skaber tillid hos kunderne og styrker din virksomhed.

Få dit budskab ud

Når der sker ændringer i din virksomhed eller når du lancerer noget nyt, er det ofte i din interesse at få offentlighedens interesse. Her vælger mange at bruge pressemeddelelser henvendt til de rette medier, redaktioner og journalister. Men mange journalister modtager hundredevis af e-mails hver dag med forskellige pressemeddelelser og historier, så det kan være svært at trænge igennem. Man har kun et forsøg når man henvender sig med sin pressemeddelse, og derfor er det utrolig vigtigt at budskabet slår klart igennem hos modtageren. Ved at få hjælp til at skrive professionelle pressemedelelser, investerer du i din virksomheds vækst og fremtid. Vi lover dig at det nok skal give god omtale.

Vores tekstforfattere ved præcis hvordan en pressemeddelelse skal skrives, så den fanger journalisternes opmærksomhed med en god historie. Pressemedelelsens formål er at give journalisterne interesse i at opsøge og sprede ordet om din virksomheds sag. Positiv opmærksomhed i pressen kan give pote, da medierne er en af de mest troværdige kilder for kunderne, og det er bedre, og gratis, reklame for din virksomhed.

Den gode historie – storytelling!

Storytelling er et vigtigt begreb i marketing og kommunikation i dag, og du bør derfor styrke din virksomheds profil ved at fokusere på, hvordan din virksomheds værdier fortælles gennem din hjemmeside og anden kommunikation med omverdenen, som eksempelvis pressemeddelelser.

Her er det vigtigt at du er skarp på, hvad du gerne vil kommunikere, og hvilken historie du gerne vil sælge til journalisterne, så de omtaler dig på den måde, du ønsker. Det viser sig nemlig, at det er de færreste kunder, der i dag ‘bare’ køber et produkt. De er nemlig også interesserede i at købe en fortælling bag, som er den, du har til opgave at optimere – hvilket vores dygtige tekstforfattere kan hjælpe dig med.

Skriv til os, så tager vi en snak om mulighederne for at få forfattet den bedst mulige pressemeddelse til din virksomhed.

ER DU KLAR TIL EN SNAK?

VI SER INGEN UDFORDRINGER UANSET STØRRELSEN PÅ DIN OPGAVE.

Kom i kontakt med os