Oversættelser

Oversættelser i topkvalitet

Vi tilbyder professionelle oversættelser af høj sproglig kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med vores hold af skarpe modersmåls-oversættere, der tager højde for kulturelle og sproglige misforståelser, kan vi hjælpe dig med at gøre en flot og seriøs entré på internationale markeder.

Har du spørgsmål?

+45 2859 2801

Skriv til os

[email protected]

Vi er specialister i de nordiske sprog

Vi har et særligt fokus på de nordiske lande, og har specialiseret os i at levere professionelle oversættelser til de omkringliggende lande. Med vores team af dygtige oversættere, der taler sprogene flydende og fejlfrit, kan vi bidrage til, at du kan krydse landegrænser med ro i sindet. 

Vi kan levere:

  • Norske oversættelser
  • Svenske oversættelser
  • Finske oversættelser
  • Danske oversættelser
  • Engelske oversættelser
  • Tyske oversættelser

Skal du have oversat en tekst til et andet sprog end de ovenstående? Så kontakt os!

Vi kan sagtens hjælpe dig med at finde en løsning. Med et stærkt netværk har vi mulighed for at være fleksible og kan skaffe de nødvendige sproglige kompetencer udefra.

Kendskab til mange brancher

Vi samarbejder med en bred palette af virksomheder og har derfor tilegnet os viden indenfor en lang række brancher. Korrekt sprogbrug er med til at løfte troværdigheden, og det kræver som oftest et indblik i fagtekniske termer og formuleringer, som er tilknyttet det respektive fagområde.

 

Derfor bestræber vi os på at matche dit fagområde med en kompetent native oversætter, der har kendskab til din branche – selv helt ned til de mindste nichevirksomheder.

Vi oversætter alle typer tekster

God og kvalitetsbevidst information kan højne kundeservicen, og det kan være afgørende for, om din virksomhed vælges til eller fra. Vores kompetencer rækker langt, og vi står klar til at hjælpe dig med at optimere kundeoplevelsen gennem skræddersyede oversættelser, hvad enten det drejer sig om indhold til hjemmeside, korte artikler eller lange branchetekster.

Oversættelser

Vidste du at …

Der er omkring 8.000

sprog i verden – og at der hele tiden kommer nye til.

“Vi har stor erfaring med at oversætte til alle de nordiske sprog og kan se, at det virkelig gør en forskel med native oversættere.”

Lone Holm, Bureauchef i Scriptomist

Norske oversættelser
Tyske oversættelser

Dette får du, når vi laver en oversættelse

Når du køber en oversættelse hos os, så får du:

  • En tekst oversat af en native tekstforfatter på det valgte sprog


Her bor vi

Scriptomist Aps

Store Regnegade 5, 2 tv

1110 København K

CVR: DK42004901

Handelsbetingelser

Vores services

Om Scriptomist

Vi har et +25 hold af dygtige journalister & skribenter, som hver dag gør deres ypperste for at levere det ultimative produkt.