Oversættelse

Flere sprog

Hvis du overvejer at udvide din kundekreds og gå ind på det internationale marked, så er det vigtigt, at du tager hånd om oversættelsen af din hjemmeside eller webshop, så den fremstår bedst muligt for internationale besøgende. Den opgave kan vi hjælpe dig med. Vi har tekstforfattere og oversættere fra Norge, Sverige, Tyskland, Finland og USA, så vi kan nemt, hurtigt og professionelt klare tekstoversættelser på disse sprog. Har du behov for oversættelse til et andet sprog så kontakt os, og vi kan finde en løsning.

Korrekt og god oversættelse

Det er vigtigt, at din hjemmeside fremstår troværdig og professionel på det danske såvel som det internationale marked. Det skaber nemlig tillid. En dygtig tekstforfatter kan oversætte dine budskaber, værdier og visioner – så de afspejler dit brand.

Korrekt oversættelse er altså et vigtigt succeskriterie, når det drejer sig om at få dit budskab ud på flere sprog. På den måde undgår du sproglige fejl og kulturelle misforståelser – og skaber den bedste kontakt til dine udenlandske kunder.

Vi tilbyder skræddersyet løsninger uanset branche eller teksttype.

Meget mere end bare ord

Oversættelse fra ét sprog til et andet er ikke bare en oversættelse, men meget mere end det. Det handler i høj grad også om kultur og tradition. Vores oversættere kan hjælpe med forståelsen på tværs af kulturer og landegrænser, og transformere din vision til et nyt marked på den helt rigtige måde.

Gør din entré på det internationale marked til en succes – få en oversætter med på holdet. Vi tilbyder svenske, norske, finske, engelske og tyske oversættelser på fast basis, men der er også mulighed for at få oversættere ind til andre sprog.

ER DU KLAR TIL EN SNAK?

VI SER INGEN UDFORDRINGER UANSET STØRRELSEN PÅ DIN OPGAVE.

Kom i kontakt med os