Vi oversætter til markedets bedste priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi tilbyder professionelle oversættelser af høj sproglig kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med vores hold af skarpe modersmålsoversættere, der tager højde for kulturelle og sproglige misforståelser, kan vi hjælpe dig med at gøre en flot og seriøs entré på internationale markeder.

Vi er specialister i de nordiske sprog

Vi har et særligt fokus på de nordiske lande og har specialiseret os i at levere professionelle oversættelser til de omkringliggende lande. Med vores team af dygtige oversættere, der taler sprogene flydende og fejlfrit, kan vi bidrage til, at du kan krydse landegrænser med ro i sindet. 

Vores oversættere taler:

Dansk 

Engelsk 

Tysk

Finsk

Svensk 

Norsk

Skal du have oversat en tekst på et andet sprog end de ovenstående? Så kontakt os! Vi kan sagtens hjælpe dig med at finde en løsning. Med et stærkt netværk har vi mulighed for at være fleksible og kan skaffe de nødvendige sproglige kompetencer udefra.

Priser

Professionel oversættelse af alle slags tekster
Priser fra 0,75 øre per ord
  • Kvalitetssikring
  • Effektiv levering
Populær

Kendskab til mange brancher

Vi samarbejder med en bred palette af virksomheder og har derfor tilegnet os viden indenfor en lang række brancher. Korrekt sprogbrug er med til at løfte troværdigheden, og det kræver som oftest et indblik i fagtekniske termer og formuleringer, som er tilknyttet det respektive fagområde.

 

Derfor bestræber vi os på at matche dit fagområde med en kompetent oversætter, der har kendskab til din branche – selv helt ned til de mindste nichevirksomheder.

Vi oversætter alle typer tekster!

God og kvalitetsbevidst information kan højne kundeservicen, og det kan være afgørende for, om din virksomhed vælges til eller fra. Vores kompetencer rækker langt, og vi står klar til at hjælpe dig med at optimere kundeoplevelsen gennem skræddersyede oversættelser, hvad enten det drejer sig om indhold til hjemmeside, korte artikler eller lange branchetekster.