Oversættelser

Oversættelser i topkvalitet

Vi tilbyder professionelle oversættelser af høj sproglig kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med vores hold af skarpe modersmåls-oversættere, der tager højde for kulturelle og sproglige misforståelser, kan vi hjælpe dig med at gøre en flot og seriøs entré på internationale markeder.

Har du spørgsmål?

+45 2859 2801

Skriv til os

[email protected]

Oversættelser

Vi tilbyder oversættelser i høj kvalitet, der booster din organiske trafik

Vi er specialister i de nordiske sprog

Vi har et særligt fokus på de nordiske lande, og har specialiseret os i at levere professionelle oversættelser til de omkringliggende lande. Med vores team af dygtige oversættere, der taler sprogene flydende og fejlfrit, kan vi bidrage til, at du kan krydse landegrænser med ro i sindet. 

Vi kan levere oversættelser på flere sprog

  • Norske oversættelser
  • Svenske oversættelser
  • Finske oversættelser
  • Danske oversættelser
  • Engelske oversættelser
  • Tyske oversættelser

Skal du have oversat en tekst til et andet sprog end de ovenstående? Så kontakt os! Vi kan sagtens hjælpe dig med at finde en løsning. Med et stærkt netværk har vi mulighed for at være fleksible og kan skaffe de nødvendige sproglige kompetencer udefra.

Vi samarbejder med en bred palette af virksomheder og har derfor tilegnet os viden indenfor en lang række brancher. Korrekt sprogbrug er med til at løfte troværdigheden, og det kræver som oftest et indblik i fagtekniske termer og formuleringer, som er tilknyttet det respektive fagområde. Derfor bestræber vi os på at matche dit fagområde med en kompetent native oversætter, der har kendskab til din branche – selv helt ned til de mindste nichevirksomheder.

Bestil dine oversættelser hos os

Vi er specialister i oversættelse. Vi har gennem mere end tre år specialiseret os i at levere professionelle oversættelser, og ved derfor hvad der skal til for at skabe troværdige oversættelser.

FÅ HJÆLP TIL DINE OVERSÆTTELSER

Lad vores eksperter hjælpe dig med dine oversættelser. Få et skræddersyet tilbud idag!

+45 2859 2801


Telefontid: 09:00 - 16:00

Mail: hi@scriptomist.com

Derfor skal du vælge os

Vi har flere års erfaring med at skrive og producere content, både når det gælder website content, SEO-tekster, Advertorials og oversættelser.

Vi har hurtig leveringstid

Vi har fokus på kvalitet

Vi værner om din sikkerhed

Vi har bred erfaring

Du kan altid få fat i os

Vi kan levere alt content

Vi har øje for detaljerne

Vi gør det nemt for dig

Vi tilretter hurtigt efter dine ønsker

Her bor vi

Scriptomist Aps

Vestergade 55, 1 sal

5000 Odense

CVR: DK42004901

Handelsbetingelser

Vores services

Om Scriptomist

Vi har et +25 hold af dygtige journalister & skribenter, som hver dag gør deres ypperste for at levere det ultimative produkt.