EN KORT FORKLARING

Scriptomist er en del af visibility.group, som i dag er vokset til en større enhed med flere afdelinger og har skabt mere end 10 arbejdspladser.

Scriptomist er et tekstbureau med hjerte og sjæl. Vi brænder for at levere det bedste af det bedste på markedet. På vores daglige kontor i den nordlige udkant af København finder du vores kontor, fyldt med glade og optimistiske mennesker, som er stolte tekstnørder. Her er der godt blandet med nationaliter, som strækker sig fra USA til Tyskland, Norge og Sverige.

DIGITAL OG FYSISK.

Vi er en ung virksomhed bestående af over 10 medarbejdere. Vi er et frisk og ungt team af livlige og glade mennesker, som brænder for at levere et godt stykke arbejde. På vores hyggelige kontor i København holder vi til på første sal i et ældre, men yderst charmerende kontor. Her servere vi god kaffe og byder altid vores kunder velkommen med et smil!

Om end du skulle gå forbi og se vores logo, eller om vi har en aftale – så er man altid velkommen til at kigge forbi og drikke en kop kaffe.

MØD HOLDET

Siden januar 2019 er vi gået fra at side hvert for sig, til at sidde 10 medarbejdere på vores kontor ved Nørrebro. Scriptomist er i høj vækst og vores kvalitet afspejler præcist hvorfor!

Natasja Luffe
Bureauleder

Astrid Rosenberg
Digital Content Creator

Rikke Tolker
Digital Content Creator

Stinne Nielsen
Digital Content Creator

Marianne Skår
Digital Content Creator

Elin Roslyng
Digital Content Creator

Ema Serdarevic
Digital Content Creator

Ida Nielsen
Digital Content Creator

Skal du være en del af vores team?

Du er mere end velkommen til at sende os en inspirerende og kreativ ansøgning samt CV til job@scriptomist.com

Skal du have vores hjælp?

TEKSTFORFATNING, SEO OG CONTENT MARKETING ER VORES SPIDSKOMPETENCER.

Tag fat i os