Korrekt korrektur er kronen på værket

Kronen på værket er en grundig korrekturlæsning. Dit indhold står bare dét skarpere, når det er blevet læst igennem for slåfejl, og når kommaerne er placeret rigtigt. Korrekt retstavning og grammatik kan være en krævende opgave for mange, det tager tid, og derudover kræver det stor fordybelse og grundighed at gå en tekst i gennem manglende syntaks, forkert ordstilling, slåfejl og kommafejl.

Springer du nogle gange korrekturlæsningen over? Så begår du en fejl. For med en sjusket tekst fyldt med stavefejl og manglende nutids r’er, så fremstår du selv –  sjusket. Og det er med garanti ikke det tillægsord, du håber at blive husket på. Du vil hellere have, at kunderne beskriver dig som professionel, troværdig, ordentlig, korrekt og grundig. Har vi ret?

Skal vi læse korrektur på din tekst?

Udfyld formularen og modtag et tilbud med det samme.

Giv din tekst til os - vi støvsuger den for fejl

Korrekturlæsning behøver ikke være hverken dyrt eller besværligt at få andre til at tage sig af.

 

Vores ’støvsuger’ har mange filtre.

Vi kan tjekke din tekst i gennem for slåfejl, stavefejl, kommafejl, nutids r’er, forkert ordstilling, korrekte endelser og sammensatte ord.

Du kan også bestille os til at forbedre teksten rent sprogligt, så læsevenligheden er i top. Her vil vi rette teksten for gentagelser, lange sætninger, forkert sætningsopbygning. Hertil vil vores tekstforfattere justere sproget og gøre det mere levende.