Korrekt korrektur er kronen på værket

Kronen på værket er en grundig korrekturlæsning. Dit indhold står bare dét skarpere, når det er blevet læst igennem for slåfejl, og når kommaerne er sat rigtigt. Retstavning og korrekt grammatik kan være en krævende opgave for mange, for det tager nemlig tid, og derudover kræver det stor fordybelse og grundighed at gennemgå en tekst for manglende syntaks, forkert ordstilling, slå- og kommafejl.

Springer du nogle gange korrekturlæsningen over? Så begår du en fejl. For med en sjusket tekst fyldt med stavefejl og manglende nutids r’er, så fremstår du selv – sjusket. Og det er med garanti ikke det tillægsord, du håber at blive husket på. Du vil hellere have, at kunderne beskriver dig som professionel, troværdig, ordentlig, korrekt og grundig. Har vi ret?

Skal vi læse korrektur på din tekst?

Udfyld formularen og modtag et tilbud med det samme.

Giv din tekst til os - vi støvsuger den for fejl

Korrekturlæsning behøver ikke være hverken dyrt eller besværligt at få andre til at tage sig af.

Vores støvsuger har mange filtre.

Vi kan tjekke din tekst i gennem for slåfejl, stavefejl, kommafejl, nutids r’er, forkert ordstilling, korrekte endelser og sammensatte ord.

Du kan også bestille os til at forbedre teksten rent sprogligt, så læsevenligheden er i top. Her vil vi rette teksten for gentagelser, lange sætninger og forkert sætningsopbygning. Hertil vil vores tekstforfattere justere sproget og gøre det mere levende og læsevenligt.