Korrekturlæsning

Fremstå unik og skil dig ud

Er du i tvivl om, hvor kommaet skal stå? Skal der komma før at? Tekster af høj kvalitet med korrekt komma på din hjemmeside er ikke bare essentielle for, hvordan nuværende og fremtidige kunder opfatter dig og din virksomhed. Det er også vigtigt hvordan du formulerer dig, og om dit sprog er godt og levende. Tekstforfatning er også storytelling – det levende sprog, der fortæller den gode historie om din virksomheds værdier og tilblivelse.

En dansk korrekturlæser kan ikke bare hjælpe dig med kommaregler og slåfejl, men også give dig hjælp til at skrive bedre hjemmesidetekster. En velformuleret og fejlfri tekst vil højne kommunikationen mellem dig og dine kunder og få dig til at skille dig ud, og give dig et bedre salg i den lange ende.

Stå inde for kvaliteten

Tekster på dansk af høj kvalitet er essentielt for din virksomhed og hjemmeside, da kunderne lynhurtigt foretager sig en vurdering og dom over dig og din virksomhed, når de klikker sig ind på din side.

Er der for mange slåfejl, eller har du problemer med de danske kommaregler, kan du hurtigt komme til at spænde ben for dig selv. Det kan skade din virksomheds omdømme og kundernes tillid, da undersøgelser viser, at sproglige fejl og dårlig formuleringsevne indvirker nuværende og fremtidige kunders tiltro til dig og din virksomhed – og altså om de foretager sig et køb.

Du bliver derfor nødt til at tage kvaliteten af teksterne på din hjemmeside alvorligt og kunne stå inde for deres kvalitet, ligesåvel som du kan stå inde for kvaliteten af de produkter, du sælger.

Vi kan hjælpe dig med alle former for tekstforfatning og korrekturlæsning på dansk.

Få flere øjne på din tekst

Enhver dygtig skribent laver fejl, men stave- og kommafejl på en hjemmeside kan skade din virksomheds troværdighed og salg i længden. Selvom det er menneskeligt at fejle, er det bedre at få tjekket dine tekster igennem, inden du publicerer dem – og et par ekstra øjne på teksten kan gøre underværker.

En tekstforfatter, der også er en god korrekturlæser, kan hurtigt spotte dine slåfejl, stavefejl og kommafejl, og ‘støvsuger’ din tekst for fejl. En korrekturlæser kan også give dig feedback på sproglige fejl og dårlige formuleringer og optimere din storytelling.

Med en korrekturlæser gives pengene direkte til at fejlsikre dine tekster, hvilket er vigtigt, da vi ved, at kunderne hurtigt dømmer dig på både små og store fejl i dine hjemmesidetekster. En korrekturlæser er derfor en investering i at bibeholde gamle kunder og etablere god kontakt til nye – og du undgår samtidig dårlig kommunikation og misforståelser.

Kom frem i gamet, og skil dig ud med gode og fejlfrie tekster!

Prøv vores livechat og få en uforpligtende snak med os!
… Eller kontakt os her

ER DU KLAR TIL EN SNAK?

VI SER INGEN FORHINDRINGER UANSET STØRRELSE PÅ DIN OPGAVE.

Kom i kontakt med os