Kært barn har mange navne. Kvalitet, højt kompetenceniveau og konkurrencedygtige priser, som alle kan være med på. 
Det er nogle af de kerner, som danner rammerne for Scriptomist.

 

Tekstforfatning

Tekstforfatning er vores spidskompetence, og det er en hjemmesides mest værdifulde element. Gode og fejlfrie tekster med et højt kvalitetsniveau er vigtige for den måde, din hjemmeside og din virksomhed fremstår på, både over for nuværende og nye potentielle kunder.

Tekster af høj kvalitet er også en af de vigtigste værktøjer til at sikre din virksomhed en prominent plads i søgemaskinernes resultater.

Transskribering

Transskribering er en tidskrævende og udfordrende opgave, men det er en opgave, vi gerne hjælper jer nemt igennem. Udover at det er et tungt manuelt arbejde, er der nemlig også høje krav til etik og dokumentation. 

Det er vores opgave at sørge for, at virksomheden kan bruge sine ressourcer på bedst mulig vis, og her kan vi træde til og hjælpe med det arbejde, der tager jeres virksomheds værdifulde tid.

Oversættelser

Det er for de fleste en meget svær og stor opgave at skulle oversætte din hjemmeside til et fremmedsprog, da det skal gøres forståeligt og korrekt, således at den stadigvæk repræsenterer din virksomhed bedst muligt.

Ligesom herhjemme er der høje krav til sprog og kommunikation i udlandet, så når du skal appellere til nye kunder, undgå da dumme fejl og misforståelser ved at bruge en professionel tekstoversætter.

Pressemeddelelser

En pressemeddelelse kan give dig en kæmpe værdi i form af omtale i medierne og pressen. Du kan styrke dit brand eller din nyhed, som du gerne vil have frem i medierne.

Vi udarbejder en skræddersyet pressemeddelelse i samarbejde med dig, som skal afspejle din virksomheds vision, og hvad du har at tilbyde, med en fængende og værdifuld tekst.

 

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning er vigtigt, da kunderne hurtigt dømmer din hjemmeside, og dermed din virksomhed, som utroværdig, hvis der er for mange stave- og slåfejl. Selv de dygtigste skribenter kan komme til at lave småfejl, men lad dig ikke skræmme af det. Vi skal nok hjælpe dig med at få dine tekster til at fremstå troværdige og professionelle.

En dygtig korrekturlæser ‘støvsuger’ din tekst for småfejl og kan også komme med forslag til sproglige rettelser, der både optimerer din kommunikation og kundernes tillid til dig.