ØGET TRAFIK OG SALG

AT KOMME HØJERE OP PÅ GOOGLE KAN VÆRE YDERST KOMPLICERET. DET KAN VI HJÆLPE DIN VIRKSOMHED MED.

Ved at gøre brug af vores kompetencer sikrer du dig et godt samarbejde og gode resultater for lige netop din virksomhed. Spørgsmålet er så hvad du ønsker af resultater – skal der flere besøgende ind, skal du have mere omtale eller rangere højere på Google?

Alt dette kan Scriptomist hjælpe dig med. Du finder en vejledning om vores spidskompetencer forneden.

Tekstforfatning

Tekstforfatning er vores spidskompetence, og det er en hjemmesides mest værdifulde element. Gode og fejlfrie tekster med et højt kvalitetsniveau er vigtige for den måde din hjemmeside og din virksomhed fremstår på, både over for nuværende og nye potentielle kunder.

Tekster af høj kvalitet er også en af de vigtigste værktøjer til at sikre din virksomhed en prominent plads i søgemaskinernes resultater.

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning er vigtigt, da kunderne hurtigt dømmer din hjemmeside, og dermed din virksomhed, som utroværdig hvis der er for mange stave- og slåfejl. Selv de dygtigste skribenter kan komme til at lave småfejl, men lad dig ikke skræmme af det. Vi skal nok hjælpe dig med at få dine tekster til at fremstå troværdige og professionelle.

En dygtig korrekturlæser ‘støvsuger’ din tekst for småfejl, og kan også komme med forslag til sproglige rettelser, der både optimerer din kommunikation og kundernes tillid til dig.

Pressemeddelelser

En pressemeddelelse kan give dig en kæmpe værdi i form af omtale i medierne og pressen.

Vi udarbejder en skræddersyet pressemeddelelse i samarbejde med dig, som skal afspejle din virksomheds vision, og hvad du har at tilbyde, med en fængende og værdifuld tekst.

Oversættelser

Det er for de fleste en meget svær og stor opgave at skulle oversætte din hjemmeside til et fremmedsprog, da det skal gøres forståeligt og korrekt, således at den stadigvæk repræsenterer din virksomhed bedst muligt.

Ligesom herhjemme er der høje krav til sprog og kommunikation i udlandet, så når du skal appellere til nye kunder, så undgå dumme fejl og misforståelser ved at bruge en professionel tekstoversætter.

Transskribering

Transskribering er en tidskrævende og udfordrende opgave, men det er en opgave vi gerne hjælper jer nemt igennem. Udover at det er et tungt manuelt arbejde, er der nemlig også høje krav til etik og dokumentation. Det er vores opgave at sørge for at virksomheden kan bruge deres ressourcer på bedst mulig vis, og her kan vi træde til og hjælpe med det arbejde der tager jeres virksomheds værdifulde tid.

Gratis konsultation

Vi tilbyder gratis konsultation til nye kunder, som ønsker at indgå et samarbejde med os.
Inden vi påbegynder samarbejdet tilbyder vi op til en hel times konsulentbistand, både i form af strategi og generelle spørgsmål til vores ydelser.
Du skal blot kontakte os, efter at du har modtaget vores velkomstmail.

Content marketing

Velformulerede produktbeskrivelser og stærkt fokus på brug af søgeord er vejen frem i SEO-verdenen. Men der skal meget mere til end blot en opdatering af jeres produktbeskrivelser

Vær et skridt foran dine konkurrenters produktbeskrivelser

På det store marked af webshops og konkurrenter handler det om at lave præcise, informative og sælgende produktbeskrivelser, som både skal indeholde søgeord, men som også skal være forståelige og kunne konvertere et klik til et salg. Dette kan hurtigt blive en stor opgave med flere hundrede tekster på din webshop.

Scriptomist brænder for en høj kvalitet og går op i detaljerne, om end der arbejdes med keywords eller svære emner. Produktet man får igen skuffer aldrig. Da vi er en virksomhed som arbejder meget med SEO generelt, bruger vi Scriptomist til alt vores eget content såvel som vores kunder. Vi kan varmt anbefale deres ydelser.

Dennis Hansen, APOLLOWEB
SE CASE