Kategorier
Viden

Få mest ud af din online markedsføring: Fem begreber, du bør kende i 2024

2024 er året, hvor du skal have endnu mere ud af din online markedsføring. En af de rigtig gode strategier for at sikre det, er at kende de nye begreber – og vide hvorfor de er vigtige at kende. Det vil gøre det muligt for dig at vælge mellem de online markedsføringsstrategier, der passer bedst til din virksomhed. Start med at lære et udpluk af fem populære online markedsføringsbegreber, der er relevante netop nu.

1. Omnichannel marketing

Omnichannel marketing er afgørende, hvis man vil gøre sit brand konkurrencedygtigt. Det er et term for at skabe marketing som en sammenhængende oplevelse på alle ens platforme. Dine kunder skal kunne træde ind i dit univers og genkende dit brand, uanset om de er på dine sociale medier, din hjemmeside eller i en fysisk butik. Omnichannel marketing er vigtigt at praktisere, når man vil opbygge et stærkt og troværdigt brand.

2. Call-to-Action

Du har helt sikkert hørt om Call-to-Action (CTA). Det er et centralt begreb på tværs af alle typer marketing, især online marketing. Call-to-Action er et term for at inddrage dine modtagere og indbyde dem til at foretage en handling. Det kunne eksempelvis være en sætning som ”Klik her for at se vores eksklusive tilbud til dig.” Man bruger en CTA til at guide modtageren til at engagere sig med sit indhold ved at give dem en opfordring. Sørg for at dine CTA’er er fængende, så man får lyst til at følge dem.

3. Micro-moments

En andet centralt term, som er godt at lære at kende, er micro-moments, altså små øjeblikke. Det beskriver de korte øjeblikke, hvor en forbruger pludselig beslutter sig for at købe noget eller søge information om noget. Det kan være de mindste ting i din marketing, der skaber et micro-moment. Hvis man lærer at skabe disse effektivt, kan det have en stor effekt på succesen af ens marketing og ens bundlinje.

4. Brugergenereret indhold

Brugergenereret indhold eller user-generated content (UGC) har aldrig været vigtigere. UGC er en betegnelse for indhold om din virksomhed, som er skabt af andre end dig selv. Det kan være alt fra anmeldelser til anbefalinger, billeder, videoer og andet indhold på sociale medier, som omhandler din virksomhed. I dag kan du bruge dette indhold aktivt til at skabe yderligere engagement og være med at styrke dit brand og opbygge tillid hos din målgruppe.

5. Influencer marketing 2.0

Du kender helt sikkert til influencer marketing. Men ved du, at der nu er et term kaldet influencer marketing 2.0? Det skyldes, at influencer marketing har ændret sig i løbet af de senere år. Influencer marketing 2.0 refererer til bølgen af virksomheder, der vælger at indgå længerevarende samarbejder med relevante influencere. Hvor mange tidligere fik en masse influencere til at reklamere for deres produkt, er det i dag flere, der vælger at udvælge nogle få af de bedste influencere og lave samarbejder, der folder sig ud over en længere periode.

Læs også: Sådan integrerer du PR og content marketing for maksimal effekt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *