Kategorier
Viden

Derfor er en god landingsside vigtig: 3 gode tips 

Hvis potentielle kunder skal konvertere til leads, skal de også mødes af en landingsside, der siger spar to. Selvom landingssiden er vigtig, er det langtfra alle virksomheder, der har en. Det er ofte, fordi virksomheden ikke ved, hvordan man sætter den op. Her er derfor tre gode tips til, hvordan du kan lave en succesfuld landingsside. 

En god landingsside

En landingsside er en side, hvor du henvender dig til et specifikt publikum. Det vil sige, at det er potentielle kunder, som kommer ind på siden via en email eller en reklame. Mange vælger at lokke deres kunder ved tilbud som e-bøger eller gratis prøveperioder. Ved at tilbyde dem noget af værdi, kan de komme ind på hjemmesiden, få mere at vide om din virksomhed og potentielt blive hængende. 

  1. Præsentér din virksomhed visuelt 

En landingsside er de potentielle kunders første møde med din virksomhed. Derfor skal den også være imødekommende og iøjnefaldende ved hjælp af visuelle elementer. En succesfuld landingsside bør derfor som minimum indeholde:

  • En stærk og fængende overskrift, der indkapsler vigtig information om virksomheden.
  • Et billede, der både giver de besøgende information og gør landingssiden visuelt tiltalende.
  • Links til deling på sociale medier, så de besøgende nemt kan dele landingssiden med andre. På den måde kan du også opnå mere trafik på siden og dermed flere leads. 
  1. Lav målrettet indhold

Hvis din landingsside skal konvertere besøgende til leads, er det helt essentielt, at den er specifik. Har du valgt at få besøgende ind på din side ved hjælp af en kampagne, skal indholdet på siden også matche kampagnen. Det er også en garanti for flere leads, da oplevelsen vil være mere sammenhængende. 

Derfor er det også vigtigt, at du bruger ét call-to-action-element, så de besøgende ikke er i tvivl om, hvordan de bruger dit tilbud. For hvis du henviser til adskillige tilbud, vil de hurtigt blive forvirrede og mindre tilbøjelige til f.eks. at udfylde formularen eller foretage et køb. 

  1. Optimér indlæsningshastigheden

I dag lever vi i en verden, hvor vores koncentrationsevne ikke holder til langsomme hjemmesider. Derfor er det afgørende med en landingsside, der indlæses hurtigt. Tager det lang tid for din side at loade, mister du de potentielle kunder, inden de har haft mulighed for at se dit indhold. Når du skal optimere indlæsningshastigheden, er der flere faktorer, som spiller ind. Hvis du har mange billeder på din landingsside, kan du gøre siden hurtigere ved at komprimere og optimere billedstørrelserne. 

Er du i tvivl, om din hjemmeside indlæses hurtig eller ej, kan du bruge Google PageSpeed Insights. Dermed kan du få et indblik i indlæsningshastigheden på din hjemmeside. Ved hjælp af værktøjet kan du nemmere finde ud af, hvad du kan gøre for at øge hastigheden. 

Opsummering

Nu hvor vi har givet dig en række råd til, hvordan du kan opbygge en god landingsside, er næste trin blot at gå i gang. Det vigtigste er, at du laver en landingsside, som både er visuelt tiltrækkende og enkel, så de besøgende ved, hvor de skal gå hen. Det kan også være en fordel at lave flere landingssider. For jo flere sider, jo større mulighed har du for at få flere leads. 

Læs mere om SEO-trends i 2024

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *