Cookie- og privatlivspolitik – Scriptomist

GÅ TILBAGE TIL FORSIDEN
Ejeroplysninger
Brand: Scriptomist

visibility.group IVS
CVR: 39581663

Hillerødgade 30A 1 sal
2200 København N

Email: hi@scriptomist.com.

Yderligere information om visibility.group IVS kan findes i CVR eller Hostmaster.

Oversigt over privatlivspolitik

Forneden finder du en oversigt over vores privatlivspolitik. Det anbefales at du læser dette igennem såfremt du ønsker at gøre brug af scriptomist.com

Vores privatlivspolitik er opdelt i følgende afsnit:

  1.  Scriptomist anvender cookies
  2.  Slet eller bloker cookies
  3.  Formålet med cookies hos Scriptomist
  4.  Tredjeparter med adgang til cookies
  5.  Beskyttelse af personoplysninger
  6.  Ændring af persondatapolitikken
  7.  Kontakt vedr. personoplysninger
  8.  Hvor lang tid opbevares cookies?
  9.  Vil du fjerne dine cookies?
  10.  Ingen cookies?

Denne privatlivspolitik er senest opdateret den 29. september 2019.

1. Scriptomist anvender cookies

1.1 En cookie er en noget der betegnes som en tekstfil, som bliver lagret i din browser for at den skal kunne blive genkendt. Vores cookies kan ikke gemme hverken personlige oplysninger eller indeholder virus eller andre skadelige software.
1.2. Scriptomist anvender cookies til at huske statistik og målretning af annonceringer. Disse informationer deles med tredjepart, i form af facebook og google.
1.3. Er du stadig i tvivl om cookies? – læs mere hos Erhvervsstyrelsen.

2. Slet eller bloker cookies

2.1. Hos minecookies.org  er der lavet beskrivelser af hvordan du sletter dine cookies med alle browsers. Tryk på linket og se hvordan.

3. Formålet med cookies hos Scriptomist

3.1. Scriptomist har følgende hensigter med at indsamle og lagre cookies:

  • Trafikmåling og statistik
  • Tilbyde hurtig kundeservice via livechat.

4. Tredjeparter med adgang til cookies

4.1. Scriptomist anvender cookies fra følgende tredjeparter:

5. Beskyttelse af personoplysninger

5.1. Jævnfør lov om behandling af personoplysninger (herefter Persondataloven) bliver dine personlige oplysninger opbevaret sikkert og fortroligt hos Scriptomist. Vi gemmer dine personlige oplysninger på en computer med begrænset adgang for personale og uvedkommende, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Scriptomist kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via online deling. Af den grund, kan der forekomme en risici, for at andre uvedkommende tvinger sig adgang. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

5.2. Grundet den høje vækst inden for datasikkerhed og nye regler herom forbeholder scriptomist sig retten til at ændre persondatapolitikken. Det er brugerens eget ansvar at følge op herom. Dato for ændring forekommer øverst.

5.3. Alle former for personlige oplysniger der er indgivet til Scriptomist, har du ret til at få oplyst jf. persondataloven. Såfremt ønskes har ud retten til at få din data berigtiget, slettet og/eller blokeret hos Scriptmist. Du kan til enhver tid lave en indsigelse mod at oplysningerne om dig gøres til genstand for en behandling. Du har din fulde ret til at klage over behandling af din data igennem Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

6. Ændring af persondatapolitikken

6.1. Der kan forekomme pludselige ændringer i vores persondatapolitik.

6.2. Eventuelle ændringer, som foretages i fremtiden offentliggøres på denne side. Derfor anbefaler Scriptomist, at du besøger denne side jævntligt for at holde dig opdateret om eventuelle ændringer.

7. Kontakt vedr. personoplysninger

7.1. Hvis du ønsker adgang til oplysninger som er registreret om dig hos Scriptomist, bør du rette henvendelse til den ansvarlige på mail hi@scriptomist.com

7.2. I tilfælde af forkerte data eller andet, bør du rette henvendelse til samme sted.

 8. Hvor lang tid opbevares cookies?

8.1. Cookies, som er indhentet af udbyderen, sletter sig selv efter en tidsperiode, som kan variere mellem 5-14 dage, men de fornyes efter hvert besøg.

9. Vil du fjerne dine cookies?

9.1. Ønsker du at slette dine cookies, kan du anvende følgende vejledning.

10. Ingen cookies?

10.1. Hvis du ikke ønsker, at der lagres cookies i din browser, kan du blokere dem ved at følge denne guide.

__________________________

GÅ TILBAGE TIL FORSIDEN