Oversættelse
Sådan laver du den gode oversættelse

Oversættelse kan være en udfordrende disciplin, der stiller én overfor mange valg og udfordringer. Til gengæld er den gode oversættelse et stykke kunst, der giver en tekst videre til en hel ny læserskare. Her får du et par gode tips til at hjælpe dig, når du skal i gang med oversættelse.

Read more
Fang læseren med et levende skriftsprog

Et levende sprog får en til at glemme, at man læser. Det får teksten til at træde ud i virkeligheden med et budskab, det fanger læseren. Det gælder uanset, om du skriver en salgsmail, et blogindlæg eller en roman. Man kan sige, at et levende sprog både fanger læseren og sørger for at få overleveret det skrevnes indhold.

Read more
content marketing
Content marketing er nøglen til succes

Hvis du interesserer dig for markedsføring, så er content marketing garanteret ikke et ukendt begreb for dig. Content marketing er nemlig et effektivt marketingværktøj – også når det gælder synlighed på søgemaskinen Google. Her vil vi give dig et større indblik i content marketing. På den måde kan du få indblik i, hvad content marketing er, og hvorfor det er vigtigt at have styr på sin markedsføringsstrategi.

Read more
Kommaregler
Kommaregler – et must know af kommaregler

Kommaer er essentielle for det danske sprog. Et komma kan nemlig ændre betydningen af en sætning. Derfor er det ikke uvæsentligt, at man har styr på kommareglerne, når man skal formulere sig på skrift. Her har vi samlet otte kommaregler og fire kommafejl, som kan føre dig på rette vej, når det gælder korrekt kommatering.

Read more
Whitepaper
Hvordan kan whitepapers styrke din marketingstrategi?

Måske ved du endnu ikke hvad et whitepaper er, men frygt ej – vi er her for at hjælpe dig. Det er ikke noget, vi hører så meget om i dag, men i virkeligheden ligger der en kæmpemæssig værdi i dette hvide stykke papir. Det er et bredt marketingværktøj, der kan tjene mange forskellige formål, og det er en helt unik mulighed for at udbrede viden omkring en virksomhed.

Read more
Transskribering
De 5 bedste programmer til transskribering

I dag bruges betegnelsen transskribering primært, når der er tale om nedskrivning af tale. I studie- og erhvervslivet er transskribering ofte en smart proces. Ved at optage en lydfil, og lade den transskribere, kan du nemlig være fuldkommen nærværende i øjeblikket og reflektere over indholdet efterfølgende.

Read more