Advertorials

Hvad er advertorials?

Advertorials er en reklame udformet som en journalistisk artikel, som udgives i en avis, et magasin eller på en hjemmeside. Selve ordet 'advertorial' er en sammentrækning af 'advertisement' og 'editorial'.

Har du spørgsmål?

+45 2859 2801

Skriv til os

[email protected]

Advertorials

Vi skriver advertorials, der sætter ild til din organiske trafik

Advertorials er effektiv content marketing

En advertorial er som nævnt en reklame udformet som en journalistisk artikel, som enten udgives i aviser, magasiner eller på diverse hjemmesider. En advertorial er altså et redaktionelt marketingprodukt, der har til formål at markedsføre og eksponere enten din virksomhed eller dine produkter på relevante medier.


En advertorial er tilpasset det medie, som den udgives på og vil minde om mediets øvrige sprog og indhold - og vil derfor fremstå relevant for læserne (dine potentielle kunder). Derfor er en advertorial typisk langt mere effektiv end en klassisk annonce.

Hvad indeholder en advertorial?

Når vi producerer advertorials, har vi fokus på et skarpt sprog, indhold af høj kvalitet og så inkorporerer vi begrebet E-E-A-T. Det står for Ekspertise, Erfaring, Autoritet og Troværdighed, og er en vigtig del af Googles algoritme, og derfor er det en rigtig god idé at have fokus på disse fire punkter i alt, hvad der vedrører din online tilstedeværelse. Således også i advertorials.


Helt konkret betyder det, at vi sørger for, at artiklen er troværdig. Dette sikrer, at vi leverer advertorials, som kan markedsføre din virksomhed på den mest effektive måde.


En advertorials høje kvalitet samt troværdighed er grunden til, at dette produkt er ét af de mest effektive indenfor området. En advertorial har nemlig potentiale til, at opnå den bedste placering i Google, få et bredere outreach og ramme en mere målrettet læserskare. Din virksomhed vil derfor kunne opnå større synlighed online.

Bestil dine advertorials hos os

Vi er specialister i at skrive advertorials. Vi har gennem mere end tre år specialiseret os i netop denne disciplin, og ved derfor hvad der skal til for at skabe synlighed online.

FÅ HJÆLP TIL DINE ADVERTORIALS

Lad vores eksperter hjælpe dig med din SEO-optimering. Få et skræddersyet tilbud idag!

+45 2859 2801


Telefontid: 09:00 - 16:00

Mail: hi@scriptomist.com

Derfor skal du vælge os

Vi har flere års erfaring med at skrive og producere content, både når det gælder website content, SEO-tekster, Advertorials og oversættelser.

Vi har hurtig leveringstid

Vi har fokus på kvalitet

Vi værner om din sikkerhed

Vi har bred erfaring

Du kan altid få fat i os

Vi kan levere alt content

Vi har øje for detaljerne

Vi gør det nemt for dig

Vi tilretter hurtigt efter dine ønsker

Her bor vi

Scriptomist Aps

Vestergade 55, 1 sal

5000 Odense

CVR: DK42004901

Handelsbetingelser

Vores services

Om Scriptomist

Vi har et +25 hold af dygtige journalister & skribenter, som hver dag gør deres ypperste for at levere det ultimative produkt.