Advertorials

Hvad er en advertorial?

En advertorial er en reklame udformet som en journalistisk artikel, som udgives i en avis, et magasin eller på en hjemmeside. Selve ordet ‘advertorial’ er en sammentrækning af ‘advertisement’ og ‘editorial’.

Har du spørgsmål?

+45 2859 2801

Skriv til os

[email protected]

Hvorfor skal jeg vælge advertorials?

En advertorial er som nævnt en reklame udformet som en journalistisk artikel, som enten udgives i aviser, magasiner eller på diverse hjemmesider. En advertorial er altså et redaktionelt marketingprodukt, der har til formål at markedsføre og eksponere enten din virksomhed eller dine produkter på relevante medier.


En advertorial er tilpasset det medie, som den udgives på og vil minde om mediets øvrige sprog og indhold – og vil derfor fremstå relevant for læserne (dine potentielle kunder). Derfor er en advertorial typisk langt mere effektiv end en klassisk annonce.

Hvad indeholder en advertorial til online medier?

Når vi producerer advertorials, har vi fokus på et skarpt sprog, indhold af høj kvalitet og så inkorporerer vi begrebet E-A-T, som står for:


  • Expertise
  • Authority
  • Trust

Ekspertise, Autoritet og Troværdighed (E-A-T) er en vigtig del af Googles algoritme, og derfor er det en rigtig god idé at have fokus på disse tre punkter i alt, hvad der vedrører din online tilstedeværelse. Således også i advertorials.

Helt konkret betyder det, at vi sørger for, at artiklen er troværdig. Dette sikrer, at vi leverer advertorials, som kan markedsføre din virksomhed på den mest effektive måde.

En advertorials høje kvalitet samt troværdighed er grunden til, at dette produkt er ét af de mest effektive indenfor området. En advertorial har nemlig potentiale til, at opnå den bedste placering i Google, få et bredere outreach og ramme en mere målrettet læserskare. Din virksomhed vil derfor kunne opnå større synlighed online.

Kan man få advertorials til printmedier?

Ja, det kan man godt. Du har helt sikkert stødt på en advertorial, men det er til gengæld ikke sikkert, at du har bemærket, at det var en annonce. Aviser og magasiner bringer nemlig ofte annoncer udformet som redaktionelt indhold. Det kan være omtale af produkter som f..eks. vitaminer, creme eller varmepumper. Annoncen er bygget op, så det ligner enhver anden artikel i magasinet eller avisen. Det er dog et lovkrav i Danmark, at betalt indhold er markeret som en ‘annonce’, uanset om det er på print eller online.

Vidste du at …

Ordet advertorial er et miks af ordene ‘advertisement’ og ‘editorial’. Merriam-Webster daterer ordet tilbage til 1946.

“En advertorial er et effektivt produkt, som markedsfører din virksomhed på en troværdig måde”

Lone Holm, Bureauchef i Scriptomist

Advertorials
Advertorials

Dette får du i en advertorial

Når du køber en advertorial hos os, så får du:

  • En tekst, som er skrevet i høj journalistisk kvalitet, hvor vi har taget højde for E-A-T
  • Dine links er inkorporeret på en naturlige måde


Her bor vi

Scriptomist Aps

Store Regnegade 5, 2 tv

1110 København K

CVR: DK42004901

Handelsbetingelser

Vores services

Om Scriptomist

Vi har et +25 hold af dygtige journalister & skribenter, som hver dag gør deres ypperste for at levere det ultimative produkt.