Kategorier
Viden

5 typer skriftligt indhold, du bør indtænke i din marketingstrategi

Enhver god marketingstrategi bør inkorporere en række forskellige typer skriftligt indhold. Det er vigtigt at kende de forskellige typer, vigtigheden af dem hver især – og ikke mindst hvordan man får mest ud af dem. De kan have stor betydning på alt lige fra SEO og synlighed til branding og engagement. Vi har samlet fem af de centrale typer skriftligt indhold, så du kan lære dem at kende.

Blogindlæg

Blogindlæg er et af de vigtigste skriftlige værktøjer, når det kommer til SEO. Når du regelmæssigt udgiver blogindlæg af høj kvalitet på din hjemmeside, så vil søgemaskinerne lægge mærke til det. De vil både lægge mærke til, at hjemmesiden er aktiv og leverer relevant indhold samt kunne rangere og indeksere din side ud fra søgeord og links i dine blogindlæg. Sørg for at skrive blogindlæg, der omhandler relevante emner for din virksomhed, men som samtidig er informative og interessante.

Landingssider

Teksterne på dine landingssider er endnu et vigtigt skriftligt element i din branding. De tjener flere forskellige formål. For det første skal de være interessante og fængende for de besøgende på siden, for det andet hjælper de i høj grad i forhold til SEO. Derudover skal de også være med til at sørge for en høj konverteringsrate. Der er derfor mange ting, der skal spille sammen, når man skal skrive en velfungerende tekst til en landingsside.

Produktbeskrivelser

Dine produktbeskrivelser er endnu en type tekst, som er multifunktionel. Dens primære formål er at beskrive et produkt på en overbevisende og appellerende facon. Den skal indeholde tekniske og/eller faktuelle oplysninger om produktet, og så spiller den også en stor rolle for SEO. At skrive gode produktbeskrivelser kræver i høj grad, at man overvejer, hvordan man skal vinkle det specifikke produkt i overensstemmelse med ens brand og samtidig få det mest ud af potentialet for søgemaskineoptimering.

Pressemeddelelser

Det er en virkelig god investering at sørge for at skrive nogle rigtig gode pressemeddelelser. De tjener nogle vigtige formål. De skal nemlig være med at pitche nyheder til medier på en interessant og fængende måde. Det vil ikke blot skabe omtale og eksponering, men også mulighed for gode backlinks til at styrke din linkprofil. De vil hjælpe din SEO, som så igen vil booste din synlighed. Sørg for at dine pressemeddelelser er både klare og koncise, men også spændende og indholdsrige.

Tekster til sociale medier

Afslutningsvis skal tekster til sociale medier nævnes. De spiller en stigende større rolle – og har udviklet sig til at være en kunstart i sig selv. De skal nemlig tilpasses det enkelte sociale medie, som de skal udgives på. På nogle platforme fungerer lange tekster godt, på andre er det helt korte. De skal dog alle sammen have en fængende start, der kan fange øjet, når der bliver scrollet. Vær derfor opmærksom på at skabe en interessant krog i starten af din tekst og tilpas dit indhold til det specifikke medie og type af indhold.

I Scriptomist er vi specialister inden for skriftlig materiale, så hvis du har brug en hjælpende hånd eller har uddybende spørgsmål, så er vi altid kun et opkald eller en mail væk. Du kan kontakte os på: 2859 2801

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *