Kategorier
Viden

4 grunde til at have fokus på content marketing i 2020

Content marketing er en strategisk form for markedsføring. Formålet er at skabe indhold, der har en reel værdi for virksomhedens målgruppe, og på den måde er content marketing med til at tiltrække kunder og skabe langvarige relationer. Her kan du læse om 4 grunde til at have fokus på content marketing.

1.    Du kan skabe opmærksom omkring din virksomhed

En af de helt store fordele ved content marketing er, at der bliver skabt opmærksomhed omkring din virksomhed. Gennem tekstforfatning er det nemlig muligt at nå ud til kunderne på en mere effektiv måde. Det er der mange forskellige måder at gøre på heriblandt:

  • Tekstforfatning
  • Produktbeskrivelser
  • Whitepapers
  • Søgemaskineoptimering
  • Pressemeddelelser

Content marketing har ikke direkte fokus på salg som en traditionel reklame. Her er der i højere grad fokus på at opbygge virksomhedens kundekreds ud fra et mere langsigtet perspektiv. I forbindelse med content marketing, er det blandt andet også interessant at kigge på oversættelser. Det er, for at man kan kommunikere bedst muligt til sine kunder, derfor vigtigt, at man sammen med sin partner finder den rette tone of voice.

2.    Content marketing kan give dig en topplacering på Google

Allierer du dig med et content marketing-bureau, vil der ligeledes være fokus på SEO og søgeord. På den måde kan du forvente, at virksomhedens hjemmesider rykker højere op på Google. I sidste ende vil dette føre til flere besøg på hjemmesiden og dermed flere kunder i butikken.

Et tekstbureau vil naturligvis udgive tekster for virksomheden, der opfylder alle krav inden for kvalitet og korrekturlæsning. Som kunde har du desuden mulighed for at outsource andre af virksomhedens opgaver. Dette kan for eksempel være en tidskrævende opgave som transskribering.

3.    Mød kunderne i øjenhøjde

Mange kunder er så vant til reklamer og bannere, at det slet ikke er noget, de lægger mærke til. Content marketing er derimod den perfekte måde at møde kunderne på, da der her bliver lagt op til interaktion og handling.

Tekstforfatning i forbindelse med content marketing handler om at møde kunderne i øjenhøjde. Her er der fokus på positiv kommunikation og at finde den rette tone-of-voice, for at du rammer din målgruppe på bedste vis, således at det skaber flere konverteringer og bedre forståelse for dit brand.

4.    En investering der betaler sig

Content marketing er en investering, der betaler sig. Først og fremmest opnår du øget trafik på din hjemmeside. Dit indhold bliver nemlig tilpasset mange forskellige platforme, og dette tiltrækker et bredere udsnit af kunder.

Flere kunder på hjemmesiden betyder også flere muligheder for at foretage et salg. Og når en kunde først befinder sig på hjemmesiden, er der ligeledes gode chancer for mersalg. I sidste ende er content marketing altså en investering, der godt kan betale sig!

Foto: Unsplash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *