Kategorier
Viden

3 nye tiltag fra Google som du skal kende

Google har stor indflydelse på, hvordan din virksomhed bliver vist i søgeresultaterne. Og det seneste år har de kørt utallige opdateringer lige fra spamlink-opdateringer til flere core-opdateringer. Den seneste opdatering har flere spændende tiltag. Dem skal vi dykke lidt ned i her.

Follow

Google introducerer en ny funktion, som de kalder: Follow. Det betyder, at du nu kan følge dine interesser ved at klikke på ‘Follow’ i Search. Google sorterer indhold udfra E-E-A-T for på den måde at sikre høj kvalitet.

Samtidig vil du også kunne personalisere dine søgeresultater, så det bliver nemmere at finde dine favorit-sider. Hvis du besøger et website mange gange, så vil Google placere sitet øverst i din Search.

Social

Google vil også lægge mere vægt på sociale profiler. Det betyder, at der fremadrettet vil være et filter i Search, hvor du kan vælge, hvad du vil lægge vægt på i søgeresultaterne som f.eks. sociale medier, fora eller grupper. Google vil også begynde at vise, hvor mange følgere vedkommende har på sociale platforme etc. Dette er et forsøg på at vise mere troværdigt indhold fra personer med erfaring.

Notes

Den sidste ting Google introducerer, kalder de: Notes. Det betyder, at du vil kunne kommenterer på søgeresultater i Search og fortælle andre brugere om indholdet er relevant og godt.

Alle tre ændringer bliver udrullet i USA først. Jeg er meget spændt på, hvad ‘Notes’ bringer med sig. Jeg forstår Googles forsøg på at inddrage brugerne og forbedre søgeresultaterne, men jeg kan ikke forestille mig, at det på nogen måde bliver godt.

Læs mere her: https://lnkd.in/g9CHrA4g eller dyk ned i et af vores andre blogindlæg, som handler om SEO optimering: Introduktion til SEO optimering af hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *